καλως ηρθες

λευκαδα: η πoλη, το νησι
η αγορα
ενα σημειο, μια ιστορια
διαδρομες
η σχολη
μεταπτυχιακα
cahiers du cinema
υγεια, διατροφη
χαρτες + οδηγοι
υπηρεσιες - χρησιμα
οδηγος αγορας - προσφορες

σχετικα με εμας
διαφημιση - συμμετοχη
επικοινωνια
student's guide cardδιοίκηση επιχειρήσεων (MBA: Master in Business Administration). Εδώ θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου και το ακριβό κόστος ζωής της Αγγλίας.

Στις Η.Π.Α. τα δίδακτρα ξεκινούν από 10.000 δολάρια ενώ μπορεί να φτάσουν ακόμα και τα 80.000 δολάρια. Το κόστος εξαρτάται από την φήμη του πανεπιστημίου καθώς και από το είδος του πτυχίου με ακριβότερα και πάλι τα προγράμματα στη διοίκηση επιχειρήσεων (MBA: Master in Business Administration). Φυσικά μπορείς να διεκδικήσεις υποτροφία αν έχεις τα απαραίτητα κριτήρια πληρώνοντας ένα ελάχιστο ποσοστό ή παίρνοντας ακόμα και ολική απαλλαγή από το κόστος των διδάκτρων.

Μεταπτυχιακά στην Ελλάδα
Τα Ελληνικά πανεπιστήμια προσφέρουν τη δυνατότητα απόκτησης μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην πληροφορική, δίνοντας σου την ευκαιρία να διευρύνεις και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις που απέκτησες όλα αυτά τα χρόνια. Για όσους δεν θέλουν να φύγουν πολύ μακριά από τη Λευκάδα, το τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων προσφέρει μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών στην πληροφορική στις παρακάτω εξειδικεύσεις:
  • Υπολογιστικά Συστήματα
  • Θεωρία Επιστήμης Υπολογιστών
  • Λογισμικό
  • Επιστημονικοί Υπολογισμοί
  • Τεχνολογίες - Εφαρμογές
online: www.cs.uoi.gr     ∞  
  «     »  
 

προϋποθέσεις για να διεκδικήσεις μια υποτροφία

Υποτροφίες για το εσωτερικό και το εξωτερικό παρέχει τόσο το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (http://www.iky.gr/) μέσω εξετάσεων καθώς και αρκετά κοινωφελή Ιδρύματα. Παράλληλα υπάρχουν κληροδοτήματα που παρέχουν οικονομική υποστήριξη και κατά κύριο λόγο βασίζονται για την επιλογή στον τόπο καταγωγής. Οι προσκλήσεις για υποτροφίες ανακοινώνονται την περίοδο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου και αφορούν τους φοιτητές που αναζητούν υποτροφία το επόμενο ακαδημαϊκό έτος.


τι σημαίνει το κάθε είδος πτυχίου

Στην αναζήτηση σου μπορείς να έχεις βρει τους τίτλους ΜΑ, ΜSc, ΜΒΑ, ΜAcc, MFin, LLM, MPhil στα διάφορα προγράμματα σπουδών που ψάχνεις.
Όλοι οι παραπάνω είναι μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών με την ίδια ακριβώς αξία. Πιο συγκεκριμένα σημαίνουν :
ΜΑ: Master of Arts
MSc: Master of Science
MBA: Master in Business Administration
MAcc: Master in Αccounting
MFin: Master in Finance
LLM: Master in Law
MPhil: Master of Philosophy
 

all contents of this website are: copyright © 2006-2012 interface team inc. Karavela 6, Lefkada 31100 GR
or third party content providers and are protected by international copyright law.
all rights reserved. reproduction in whole or in part without permission is prohibited. interface-team.com and other names of interface team
products referenced herein are trademarks, service marks, or registered trademarks of interface-team.com.