καλως ηρθες

λευκαδα: η πoλη, το νησι
η αγορα
ενα σημειο, μια ιστορια
διαδρομες
η σχολη
μεταπτυχιακα
cahiers du cinema
υγεια, διατροφη
χαρτες + οδηγοι
υπηρεσιες - χρησιμα
οδηγος αγορας - προσφορες

σχετικα με εμας
διαφημιση - συμμετοχη
επικοινωνια
student's guide cardLa vita e bella
Η ζωή είναι ωραία


movies we like
Μια ιταλική ταινία στην οποία το δράμα και η κωμωδία ισορροπούν απόλυτα. Το πάθος είναι ο κυρίαρχος πρωταγωνιστής αυτής της ταινίας, πάθος για τον έρωτα, την αγάπη, πάθος για την ευτυχία και το γέλιο και τελικά πάθος για τη ζωή. Η χαρά, το γέλιο και η ευτυχισμένη ζωή ενός ζευγαριού και του παιδιού τους, δίνουν τη θέση τους στις δύσκολες συνθήκες ζωής μέσα σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης Εβραίων όπου παρά τις δύσκολες συνθήκες το χιούμορ συνεχίζει να υπάρχει αφού ο πρωταγωνιστής προσπαθεί να πείσει τον γιό του ότι όλο αυτό είναι απλά ένα παιχνίδι προκειμένου να μην νιώσει τον φόβο και τη θλίψη. Το soundtrack της ταινίας μας ταξιδεύει αφήνοντας μας ένα γλυκό συναίσθημα νοσταλγίας. Βλέποντας την ταινία καταλήγουμε τελικά σε ένα και μόνο συμπέρασμα, ότι η ζωή είναι ωραία και αξίζει κάποιος να κάνει τα πάντα για αυτή.

scenes we love
Τη στιγμή που οι Γερμανοί πάνε τον Γκουίντο για εκτέλεση, παριστάνει ότι αυτό είναι απλά ένα παιχνίδι προκειμένου να μην καταλάβει τίποτα ο γιος του. Το μεγαλείο και η δύναμη της ψυχής του και η έλλειψη του παραμικρού εγωισμού μας προσφέρουν έντονα συναισθήματα. Η αγάπη για τον γιο του δίνει σ'αυτόν το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε, τη ζωή.

imdb, περισσοτερες πληροφοριες   ∞  
  «     »  

all contents of this website are: copyright © 2006-2012 interface team inc. Karavela 6, Lefkada 31100 GR
or third party content providers and are protected by international copyright law.
all rights reserved. reproduction in whole or in part without permission is prohibited. interface-team.com and other names of interface team
products referenced herein are trademarks, service marks, or registered trademarks of interface-team.com.