καλως ηρθες

λευκαδα: η πoλη, το νησι
η αγορα
ενα σημειο, μια ιστορια
διαδρομες
η σχολη
μεταπτυχιακα
cahiers du cinema
υγεια, διατροφη
χαρτες + οδηγοι
υπηρεσιες - χρησιμα
οδηγος αγορας - προσφορες

σχετικα με εμας
διαφημιση - συμμετοχη
επικοινωνια
student's guide cardΣτην πόλη της Λευκάδας λειτουργεί υπερσύγχρονη Μαρίνα, 600 θέσεων ελλιμενισμού και διάσπαρτα αγκυροβόλια.

Οι παραλίες του νησιού Πόρτο Κατσίκι, Εγκρεμνοί, Γιαλός, Πευκούλια, Κάθισμα, Μύλος, Αϊ-Γιάννης, Γύρα, Κάστρο, Μικρός Γιαλός, Αγιοφύλλι κ.λπ. στη Λευκάδα καθώς και η Αγραπιδιά, το Ασπρογιάλι και η Μυρτιά Καλάμου, είναι από τις πιο όμορφες της Μεσογείου. Πλήθος επιλογών μπορούν να καλύψουν το χρόνο των επισκεπτών: ιστιοπλοΐα, wind surfing, kite surfing, water ski, jet ski, beach volley, καταδύσεις και ψάρεμα είναι μερικές από τις δραστηριότητες που μπορούν να κάνουν τους επισκέπτες μας να λησμονήσουν τα όποια προβλήματα και να χαρίσουν στον εαυτό τους μοναδικές και ανεπανάληπτες στιγμές απόλαυσης.

Η ορεινή ενδοχώρα της Λευκάδας, με συμπλέγματα όμορφων χωριών, Σπανοχώρι, Λαζαράτα, Κάβαλο, Ασπρογερακάτα, Πινακοχώρι, Δρυμώνα, Εξάνθεια, Καρυά (το κεφαλοχώρι του Νομού με τα περίφημα εργόχειρα), Εγκλουβή, Πηγαδισάνοι, Βαυκερή, Αλέξανδρος, Πλατύστομα, Καλαμίτσι, Άγιος Πέτρος, Εύγηρος, Κατωχώρι, Φτερνό κ.ά. με τους διάσπαρτους ανεμόμυλους και νερόμυλους, φαράγγια, όμορφες εκκλησίες με καταπληκτικά εντυπωσιακά καμπαναριά, μμοναστήρια, με παραδοσιακά πέτρινα σπίτια με αυλές γεμάτες λουλούδια και αυλόπορτες με χαρακτηριστικές καμάρες, με πλακόστρωτους δρόμους, με πλατείες, ταβερνάκια, καφενεία, είναι όλα εκεί και περιμένουν να προσφέρουν στον επισκέπτη μοναδικές εμπειρίες και να του μεταφέρουν τη φιλοξενία των κατοίκων τους.
  «     »  
Άποψη απ'την παραλία των Εγκρεμνών
Αεροφωτογραφία του παραδοσιακού οικισμού του Αγίου Νικήτα

all contents of this website are: copyright © 2006-2012 interface team inc. Karavela 6, Lefkada 31100 GR
or third party content providers and are protected by international copyright law.
all rights reserved. reproduction in whole or in part without permission is prohibited. interface-team.com and other names of interface team
products referenced herein are trademarks, service marks, or registered trademarks of interface-team.com.